2012-05-26 20:24:16
Φωτογραφία για Φίμωτρο ...στον Παπαγιάννη με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης!
Συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Εναντίον του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην Εισαγγελία Αθηνών. Ο κ. Παπαγιάννης δημοσίευσε πλαστό έγγραφο που εμφανίζει τον Κ. Βαξεβάνη να εισπράττει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΕΥΠ.

Ο Γ. Παπαγιάννης δεν τήρησε βασικούς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας προκειμένου να διασταυρώσει τη γνησιότητα της πληροφορίας έτσι με αυτό το τρόπο  διέσπειρε ψευδείς εντυπώσεις και συκοφαντίες. Ο Γ. Παπαγιάννης έχει ταυτοποιηθεί από προηγούμενες κατηγορίες και διώξεις εναντίον του ως ο διαχειριστής του blog fimotro που δημοσίευσε το εν λόγω έγγραφο.

Ο Γ. Παπαγιάννης θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία εκδίκασης. Εως τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο αυτοκτονίες στην Κρήτη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο αυτοκτονίες στην Κρήτη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ