2012-05-31 23:48:23
Φωτογραφία για Διπρόσωπη η Εθνική κόντρα στην Αρμενία
Δύο αγωνιστικά πρόσωπα παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα στην πρόβα-τζενεράλε, εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Euro 2012.

Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους , που διεξήχθη στο Κούφσταϊν, επικράτησε με 1-0 της Αρμενίας, ωστόσο προβλημάτισε με την εμφάνισή του στην επανάληψη.

Η Εθνική μας είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε, με αποτέλεσμα να απειληθεί ουκ ολίγες φορές από την αντίπαλό της.Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομαδα μας σημείωσε με ωραία κεφαλιά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 23ο λεπτό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε δύο χαμένα πέναλτι: το πρώτο με τον Σαμαρά στο 70’΄( μπλόκαρε ο Μπερεζόφσκι) και το δεύτερο με τον Κατσουράνη (απέκρουσε και πάλι ο γκολκίπερ της Αρμενίας).

Αρμενία-Ελλάδα 0-1

Γκολ: 23' Κυριάκος Παπαδόπουλος


Κίτρινες: Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Παπασταθόπουλος (60΄ Μάκος), Χολέμπας (60΄ Τζαβέλλας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης (46΄ Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (85΄ Μήτρογλου), Φορτούνης (46΄ Σαμαράς), Γκέκας (60΄ Φετφατζίδης)

Αρμενία (Βαρντάν Μινασιάν): Μπερεζόφσκι, Χοβσεπιάν, Αρζουμανιάν, Αλεξανιάν (78΄ Μικογιάν), Χαϊραπετιάν, Μκρτσιάν, Μχιταριάν, Χαζαριάν (88΄ Σαρκίσοφ), Μανογιάν, Μάρκος Πιτσέλι (73΄ Αρτούρ Γεντιγκαριάν), Μόβσισιάν

Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ