2012-05-31 23:48:31
Φωτογραφία για ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΜ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΓΚΡΑΝΤ
Θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στις πρώτες συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους, ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται και άλλες λύσεις στο Λιμάνι με έμπειρους τεχνικούς όπως των Γκραντ και Ντάουμ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά δύσκολα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 38άχρονος Πορτογάλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων, δείχνοντας θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, ο Βίτορ Περέιρα απασχολεί, αλλά μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Πόρτο, καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης 18 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λάσλο Μπόλονι είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Στον Ολυμπιακό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις με μεγαλύτερη προπονητική πείρα. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι αυτό του Άβραμ Γκραντ. Ο Ισραηλινός τεχνικός, με θητεία σε Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ, κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτίζαν, με την περίπτωσή του όμως να είναι δύσκολη.

Πέρα από τον Γκραντ, έχει προταθεί και ο 59άχρονος Γερμανός Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος αποχώρησε από την Κλαμπ Μπριζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λιλ καλεί Μιραλάς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λιλ καλεί Μιραλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ