2018-09-05 11:35:01
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Οι εκπλήξεις των Κοκκινομπερέδων της 71 Α/Μ στον Πάνο Καμμένο
Του Ηλία Προύφα

Πέρυσι είχαν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.  Αναφερόμαστε στην 71 Α/Μ Ταξιαρχία ''ΠΟΝΤΟΣ'', η οποία όπως και άλλοι σχηματισμοί, συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Υλοποιώντας ένα ρεαλιστικό σενάριο άσκησης τραυματισμού σε μάχη που εκτυλίχθηκε μπροστά στον Υπουργό  και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβαν δημόσια τα εύσημα από τον Πάνο Καμμένο.

Ήταν η στιγμή που ο Υπουργός και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων έφθαναν κατά την ώρα της ξενάγησης, μπροστά στο κινητό χειρουργείο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ''.  Αστραπιαία και χωρίς να το περιμένει κανείς δόθηκε το σύνθημα για επεισόδιο με τραυματία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του Υπουργού.

Ο τραυματίας σύμφωνα με το σενάριο μεταφέρθηκε από το σημείο της μάχης σε ασφαλή χώρο και αντιμετωπίστηκε κατάλληλα έως ότου μεταφερθεί στο κινητό χειρουργείο με το ασθενοφόρο της Ταξιαρχίας.

Οι συμμετέχοντες στο σενάριο στρατιωτικοί απέσπασαν τα συγχαρητήρια της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας των ΕΔ καθώς και του συγκεντρωμένου πλήθους.

Φέτος οι κοκκινομπερέδες από το Κιλκίς, αναμένεται να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους και πάλι, με ένα μοναδικό σενάριο έκπληξη.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ