2012-06-13 11:00:04
Φωτογραφία για Στρώνεται στη δουλειά ο Ζαρντίμ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται από την Τρίτη (12/6) στην Ελλάδα και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έτοιμη λίστα με μεταγραφικούς στόχους για τον Ολυμπιακό.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» αφού επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη πλέον έχει ρίχνει το βάρος του στα μεταγραφικά θέματα. Ψηλά στη λίστα του Ζαρντίμ βρίσκεται το όνομα του Ρούι Σαμπάιο με τον οποίο έχει συνεργαστεί τη σεζόν 2009/10 στη Μπέιρα Μαρ. Σε 34 ματς πέτυχε 6 γκολ και ο Πορτογάλος θεωρεί ότι είναι ιδανικός για τα χαφ.

Εκτός από τον μέσο της Κάλιαρι υπάρχει και ο Πάουλο Μασάδο. Ο άσος της Τουλούζ παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί την καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό και πλέον απομένει η έγκριση του Ζαρντίμ για την απόκτησή του κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και μετά τη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ζαρντίμ θα εισηγηθεί και για την απόκτηση του του 29χρονου διεθνούς μέσου της Μπράγκα, Ούγκο Βιάνα ο οποίος βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει βάλει στο τραπέζι τα ονόματα των Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς, Τακάσι Ινούι της Μπόχουμ. Μίλος Νίνκοβιτς της Ντιναμό Κιέβου, Άντεμ Λιάγιτς της Φιορεντίνα, Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν και Σάμουελ Χόλμεν της Μπουγιουκσεχίρ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ