2012-06-16 10:11:43
Φωτογραφία για ΓΚΡΑΝΟΥΟΛΝΤ: ΑΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ STATUS ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποκορύφωμα το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, μπήκε και πάλι στο μάτι των σκάουτερς του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή των Νιου Γιορκ Νις, Γκλεν Γκράνουολντ, στο "eurohoops.net", ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι μια περίπτωση που απασχολεί την ομάδα του αλλά τα πάντα είναι στάσιμα αναφορικά με εκείνον.

Συγκεκριμένα το αφεντικό των Νικς υποστήριξε: «Είναι αλήθεια πως έχουμε τα δικαιώματα του Πρίντεζη, αλλά αυτή την στιγμή είμαστε αβέβαιοι για το στάτους του», κάτι που είναι λογικό αφού η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει ως πρωταρχικό μέλημα αυτήν την περίοδο τα ντραφτ και τις υποθέσεις των Τζέρεμι Λιν και Στιβ Νόβακ, οι οποίοι είναι ελεύθεροι.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του ΝΒΑ, για τον Γιώργο Πρίντεζη είναι βέβαιο, αλλά πρέπει πρώτα να διευθετηθούν τα φλέγοντα ζητήματα που την απασχολούν, για να μπορεί να δει το σάλαρι καπ που θα της έχει απομείνει. Η περίπτωση του Πρίντεζη είναι αρκετά περίπλοκη σφού οι Νικς δεν ξέρουν αν θα μπορούν να του κάνουν καλά καλά την μίνιμουμ προσφορά, όχι μια συμφέρουσα πρόταση για να τον φέρουν στο «Μαντισον Γκάρντεν» .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ