2012-06-19 08:57:02
Φωτογραφία για Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας - Νεκροί δύο νέοι, 30 και 25 ετών
Με το αίμα δύο νέων ανθρώπων βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος της Αχαΐας, καθώς λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου και συγκεκριμένα σε απόσταση ενός, περίπου, χλιομέτρου από τη διασταύρωση της Κάτω Αχαΐας, στο ύψος του καταστήματος ειδών υγιεινής "Ρέλλος".

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με θλιβερή κατάληξη δύο νεκρούς, ηλικίας 30 και 25 ετών. Πρόκειται για τον οδηγό και το συνοδηγό του μοιραίου Ι.Χ., μάρκας Honda Civic, μαύρου χρώματος, με πινακίδες από την Αχαΐα, το οποίο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με την νταλίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ανασύρθηκαν νεκροί από το αυτοκίνητο οι: Ιωάννης Ανδρ. Πασχάκης, 25 ετών, κάτοικος εργατικών κατοικιών Παραλίας Πατρών και Ιωάννης Δημ. Πετρούτσος, 30 ετών, επίσης κάτοικος Παραλίας. Ο θάνατος του ενός ήταν ακαριαίος, ενώ ο δεύτερος έχασε τη μάχη για τη ζωή εντός του ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

http://www.attacktv.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ