2012-06-19 12:38:02
Φωτογραφία για Ο γιος του Ozzy έχει σκλήρυνση κατά πλάκας
Ο αστέρας των ριάλιτι Jack Osbourne, γιος του διάσημου ρόκερ Ozzy Osbourne και της κριτή του "Αμερική Έχεις Ταλέντο" Sharon Osbourne, διαγνώστηκε ότι πάσχει από... σκλήρυνση κατά πλάκας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People.

Ο 26χρονος Jack, ο οποίος τον Απρίλιο απέκτησε μια κόρη, την Pearl, με την αρραβωνιαστικιά του Lisa Stelly, διαγνώστηκε ότι πάσχει από αυτή τη νευρολογική, αυτοάνοση ασθένεια δύο εβδομάδες μετά την γέννησή της.

Ήμουν απλώς θυμωμένος και απελπισμένος και συνεχώς σκεφτόμουν 'Γιατί τώρα;' , είπε ο Osbourne στο περιοδικό και συμπλήρωσε: Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου και αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή .

Ο Jack είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά του Ozzy και της Sharon και έγινε γνωστός ως επαναστατημένος έφηβος μαζί με την αδελφή του Kelly μέσα από το ριάλιτι σόου του MTV, "The Osbournes", το 2002.

Ο Jack έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε θεραπεία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το 2005 απέκτησε την δική του εκπομπή "Jack Osbourne: Εθισμένος στην Αδρεναλίνη", στην οποία ταξίδευε ανά τον κόσμο κι έκανε extreme sports.
axortagos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ