2012-06-20 16:54:34
Φωτογραφία για Φαβορί για το Euro 2012 οι Γερμανοί, απόλυτο αουτσάιντερ η Ελλάδα
Η φάση των ομίλων, του Euro 2012, ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα μεγάλο… ταμείο να προσφέρεται απλόχερα από την Betfair στο κοινό της.

Το τελικό 2-0 της Σουηδίας επί της Γαλλίας ταιριάστηκε σε απόδοση 55.00, στο κορυφαίο ανταλλακτήριο της αγοράς, μοιράζοντας πάλι χρήμα στους παίκτες του.

Πλέον η διοργάνωση κινείται σε ρυθμούς προημιτελικών, με την Ελλάδα να δηλώνει παρούσα για μια ακόμα φορά και έτοιμη να κάνει ακόμα ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα. Μαζί με την Εθνική μας οι Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και Τσεχία, δημιουργούν το παζλ των οχτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Σε αυτή τη «μάχη» η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί και με απόδοση στο 3.30, ξεπέρασε για πρώτη φορά την Ισπανία στη σχετική λίστα, ελέω αντιπάλου. Οι «Φούριας Ρόχας» προσφέρονται στην Betfair στο 3.60 και αυτό γιατί θ’ αντιμετωπίσουν τη Γαλλία στους «8», σε αντίθεση με τα «πάντσερ» που καλούνται να υπερκεράσουν το απόλυτο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου, την Ελλάδα, η οποία προσφέρεται στο 60.00, τιμή που είναι η μεγαλύτερη από τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή τη φάση. Πορτογαλία (8.40), Αγγλία (9.60), Ιταλία (9.80), Γαλλία (13.50) και Τσεχία (55.00) είναι οι υπόλοιπες ομάδες που θα κυνηγήσουν το… όνειρο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα των προημιτελικών, αρκεί να επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2012 και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/. Επίσης, μέσα από το Twitter μπορείτε να παρακολουθήσετε Live την εξέλιξη όλων των αγώνων του Euro, τις μεταβολές στις αποδόσεις και ό,τι άλλο συμβαίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Κάντε Follow στο Betfair_Hellas και μπείτε στο παιχνίδι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Τα 100 καλύτερα σαρδάμ ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Τα 100 καλύτερα σαρδάμ ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ