2012-06-20 16:55:21
Φωτογραφία για «ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ EURO ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΑΣ!»
Ο Κώστας Χαλκιάς μπορεί να μην εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στα δύο πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε στο Euro και ίσως δίκαια συμπεριλαμβάνεται από το "goal.com" στη χειρότερη 11άδα της διοργάνωσης, ωστόσο προκαλεί απορία η... έμπνευση του συντάκτη να χαρακτηρίσει «κακούς» τόσο τον Γιώργο Καραγκούνη, που ουσιαστικά έδωσε την προκριση στην Ελλάδα, όσο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που αντικατέστησε επάξια τον άτυχο Αβραάμ.

«Έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως η Ελλάδα έχει μόλις τρεις παίκτες στην δική μας χειρότερη ενδεκάδα. Το 1-0 απέναντι στη Ρωσία ήταν σοκαριστικό αλλά και αρκετό για να τους στείλει στην επόμενη φάση, μετά τις “φτωχές” εμφανίσεις απέναντι στην Πολωνία και την Τσεχία», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Για τον Κώστα Χαλκιά επισημαίνει: «Πήρε την χειρότερη βαθμολογία σε σχέση με όλους όσοι έπαιξαν ως τώρα. Ο 38χρονος έκανε λάθος στο γκολ του Λεβαντόφσκι στην πρεμιέρα, ενώ δέχθηκε δύο γκολ σε έξι λεπτά από την Τσεχία, πριν αποχωρήσει τραυματίας».

Σειρά παίρνουν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Κακές εμφανίσεις από τον αρχηγό στα δύο πρώτα ματς, με το νικητήριο γκολ απέναντι στη Ρωσία να μην είναι αρκετό για να βελτιώσει τη βαθμολογία του, ενώ ο νεαρός αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχε καταφέρει να εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής».

Οι υπόλοιποι οκτώ της χειρότερης ενδεκάδας είναι οι... Μάτζιο, Ραμί, Λιμπερσκί, Μίλνερ, Κόλαρ, Μαλουντά, Μπαλοτέλι και Μπάρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ