2012-06-24 11:24:46
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΕΚΛΕΚΤΟ» ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΠΑΓΚΟΥ
Κρίσιμες μπορούν να χαρακτηριστούν οι επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τεχνικούς, τόσο από την ελληνική αγορά, όσο και από αυτή του εξωτερικού, ώστε να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για την επιλογή του τεχνικού που θα συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο το έργο του "Ντούντα".

Τα ονόματα που απασχολούν τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων είναι γνωστά εδώ και καιρό, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δείχνουν διάθεση υπομονής, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να προχωρήσουν σε βιαστική επιλογή, η οποία θα περικλείει μεγάλο ρίσκο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διοικητικοί ηγέτες των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, αναμένεται να καταλήξουν στον «εκλεκτό» μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως, αυτή την στιγμή, ως φαβορί εμφανίζονται τα ονόματα των Ηλία Ζούρου και Κρις Φλέμινγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ