2020-11-25 09:30:15
![Φωτογραφία για Δύσκολα τα πράγματα για το Open](https://images.newsnowgr.com/136/1369457/dyskola-ta-pragmata-gia-to-Open-1-315x236.jpg)
Εν μέσω πανδημίας οι ζημιές για όλα τα κανάλια είναι στην ημερήσια διάταξη… Το OPEN όμως έρχεται και από δυο προηγούμενες χρονιές – επίσης, με ζημιές λόγω της μετεγκατάστασης του στα στούντιο της Παιανίας, τις δόσεις για την άδεια, αλλά και για πρόγραμμα, με αποτέλεσμα από το 2017 που έγραψε – 5,9 εκ ευρώ το 2018 οι ζημιές να φθάσουν στο -21,3 εκ ευρώ.
Φέτος (δηλαδή 2019) – σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί ότι οι ζημιές της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ (OPEN) θα αγγίξουν τα 29 εκ ευρώ. Ωστόσο μένει να δούμε και τον κύκλο εργασιών της εταιρίας όπου το 2018 ήταν 15,2 εκ ευρώ και το 2017 στα 13,6 εκ ευρώ.
Αντίστοιχες όμως είναι οι συνθήκες και στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού όλοι γράφουν ζημιές τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ (πέρυσι, δηλαδή για τη χρήση του 2018).
Αναμένεται η δημοσίευση των ισολογισμών τους (αυτές τις ημέρες) ώστε να αποτυπωθούν και δημοσίως τα ακριβή νούμερα.
Πηγή: enimerosi24
Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το CERN openlab Summer Student Program 2021
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ