2012-06-25 11:00:26
Φωτογραφία για Κοντά στην ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος
Η διστακτικότητα του Σάκη Τσιώλη να αφήσει τη σιγουριά του Αστέρα Τρίπολης φέρνει κοντά στον πάγκο της Ένωσης τον Βαγγέλη Βλάχο ο οποίος αντιμετωπίζει την προοπτική ως την ευκαιρία της καριέρας του!

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να έχουν καταλήξει σε προπονητή καθώς στις 10 Ιουλίου «κουτσουρεμένη» αποστολή της Ένωσης θα πρέπει να μεταβεί στη Ρουμανία για μία μίνι προετοιμασία επτά ημερών στην οποία θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας.

Σε αυτό το γκρουπ θα συμπεριληφθούν παίκτες των τμημάτων υποδομής, κάποιοι από όσους αγωνίζονταν δεξιά και αριστερά ως δανεικοί από την ΑΕΚ, οι νεαρής ηλικίας παίκτες της πρώτης ομάδας (π.χ. Φούντας, Τσίτας, Εγγλέζου) και άλλοι που έχουν επιλεγεί από συλλόγους μικρότερων κατηγοριών προκειμένου να δοκιμαστούν.

Ωστόσο για να αποφασιστεί ποιοι 18-20 εκ των περίπου 35-40 παικτών που έχουν προεπιλεγεί θα μεταβούν στη Ρουμανία για να περάσουν το τελικό τεστ θα πρέπει να έχει προσληφθεί προπονητής. Και παρόλο που ο κ. Μαύρος εξέφρασε ανοιχτά την προτίμησή του στον Σάκη Τσιώλη, πολύ δύσκολα ο νυν τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης θα αφήσει τη σιγουριά της αρκαδικής ομάδας για να βιώσει την πλήρη αβεβαιότητα της ΑΕΚ.


Αντιθέτως ως μία τεράστια ευκαιρία να αναζωογονήσει τη δική του προπονητική καριέρα αντιμετωπίζει αυτό το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τον κ. Μαύρο αλλά και τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο ότι «περιμένω το κάλεσμά σας για να αναλάβω την ΑΕΚ ακόμα και αύριο το πρωί». Γι αυτό και λογικά θα αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό της Ενωσης.

Οι περιπτώσεις των Δέλλα και Κλάιφερτ …έχουν πλέον χάσει σημαντικό έδαφος καθώς ο Μαύρος θεωρεί ότι ο πρώτος δεν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει τέτοιο φορτίο, ενώ ο για τον δεύτερο πιστεύει ότι θα «καεί» πολύ γρήγορα μέσα σε δύσκολες συνθήκες εργασίας και σε μία κατάσταση αβέβαιη. Ας μην ξεχνάμε δε ότι δεν είναι καιρός και για σπατάλες.

Άλλωστε από τις απαντήσεις του «Κολοσσού» στα ερωτήματα του Ανδρέα Δημητρέλλου σχετικά με ποιον τρόπο θα μπορούσε να αποδειχθεί περισσότερο λειτουργικός στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ (π.χ,. ως πρώτος ή ως δεύτερος προπονητής;) αποδείχθηκε ότι αφενός ο Δέλλας δεν έχει αποφασίσει αν επιθυμεί να συνδυαστεί το προπονητικό ντεμπούτο του με τις πλέον δύσκολες ημέρες στην ιστορία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και αφετέρου ότι στην άκρη του μυαλού του είχε κι εκείνος την ενδεχόμενη (διοικητική ή ιδιοκτησιακή) επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο άλλωστε διατηρεί απευθείας επαφή.

Η ΑΕΚ πλέον δεν περιμένει τον Δέλλα προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για νέα συζήτηση, ενώ «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις και με άλλους προπονητές, όπως ο Ολλανδός Πάτρικ Κλάιφερτ. Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr o Δημητρέλλος επιθυμούσε την σύνθεση προπονητικού διδύμου αποτελούμενο από τους Κλάιφερτ και Δέλλα, υπό τις νέες συνθήκες όμως αυτό είναι πλέον αδύνατο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ