2012-06-26 22:39:41
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είχε από την πρώτη μέρα σειρά επαφών με τους ανθρώπους της ΠΑΕ μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα για το ερυθρόλευκο μεταγραφικό πλάνο και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός απ' το γεγονός ότι ασχολήθηκε αρκετά με τα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη περίοδο μίλησε σύμφωνα με πληροφορίες του "gazzetta.gr" και για τα μεταγραφικά της ομάδας, έχοντας διαδοχικές συναντήσεις με τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Βρέντζο και Κοβάσεβιτς.

Μίλησαν για αρκετή ώρα προκειμένου να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των όσων απασχολούν τον σύλλογο. Ο Ζαρντίμ ήθελε από μέρους του να δώσει το δικό του στίγμα σχετικά με τις νέες προσθήκες που θα χρειαστούν οι νταμλπόυχοι Ελλάδας.

Πάντως στο Λιμάνι διέρρεαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ούτε κάτι το χειροπιαστό ούτε κάτι το ανακοινώσιμο για τις συζητήσεις που έγιναν με τον Ζαρντίμ. Το μόνο που επισήμαιναν ότι φρόντισαν να τον καλωσορίσουν ξανά στην Ελλάδα αλλά και να κουβεντιάσουν μαζί του όλα τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ