2012-06-27 00:14:18
Φωτογραφία για «ΜΕΙΩΝΕΙ» ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να «μειώσει» το φετινό της προϋπολογισμό στα... 28 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που ο αντίστοιχος του Ολυμπιακού και του ΠAO με το ζόρι ξεπερνάει τα 10!

Οι "μπλαουγκράνα" κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην ισπανική ACB και κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα, η οποία περιλαμβάνει περικοπές στο μπάτζετ τους. Φυσικά ο προϋπολογισμός της Μπαρτσελόνα δεν είναι μικρός αφού ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια ευρώ, απλά είναι πολύ μικρότερος από τον εξωπραγματικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας(44 εκατομμύρια ευρώ) και λίγο μικρότερος από αυτόν της Ρεάλ(30 εκατομμύρια ευρώ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sport.es», από αυτά τα χρήματα τα 25 θα διατεθούν για μεταγραφές. Μάλιστα αναφέρεται οτι το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα μειώθηκε αφού και άλλες μεγάλες ομάδες τις Ευρώπης, εξαιτίας της κρίσης, αναγκάστηκαν να μειώσουν τον προϋπολογισμό τους.

Πρωταρχικό μέλημα των ιθυνόντων των Πρωταθλητών Ισπανίας είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Εραζεμ Λόρμπεκ, Βίκτορ Σάντα και Φραν Βάσκεθ, προσφέροντάς τους βέβαια χαμηλότερες απολαβές.

Όσον αφορά τις μεταγραφές η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μία από τις ομάδες που θα ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό στη φετινή κούρσα της Ευρωλίγκας, θα κινηθεί για ελεύθερους παίκτες οπότε δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το σύλλογο της Καταλονίας να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη και του Μπο ΜακΚάλεμπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ