2024-09-08 16:00:04
Φωτογραφία για Δίωρο το φετινό Survivor...

 



Την Κυριακή 15/9 θα δούμε, όπως όλα δείχνουν, την μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor, ο οποίος θα είναι εντελώς διαφορετικός από τους προηγούμενους, όπως αφήνει να εννοηθεί ο ΣΚΑΙ.

Τι αλλάζει τελικά στο νέο Survivor;

Ο καιρός

Αρχικά, οι παίκτες, εκτός από τη στρατηγική, τους στίβους και τις μεταξύ τους αψιμαχίες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα καιρικά φαινόμενα, μιας και ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο αυτή την εποχή παρουσιάζει έντονες εναλλαγές, κάτι που φυσικά θα κάνει τη ζωή στις δύο παραλίες αρκετά δύσκολη.



Τα χρώματα των ομάδων

Μια από τις μεγάλες ανατροπές στο Survivor είναι το τέλος των Κόκκινων και των Μπλε, των Διάσημων και των Μαχητών μιας και το νέο ριάλιτι θα έχει φυλές με πρωτότυπα ονόματα.

Επίσης, τα χρώματα στις νέες ομάδες είναι το κίτρινο και το πράσινο κι ένα ακόμη νέο στον κανονισμό του ριάλιτι είναι πως ένα μέλος κάθε ομάδας θα χρίζεται ως αρχηγός.



Η αρχηγία και το συμβούλιο

Η αρχηγία θα αλλάζει χέρια κάθε εβδομάδα, αλλά το άτομο που θα την έχει θα υποδεικνύει και τον μονομάχο της ομάδας του για την αποχώρηση μετά από τη σύσκεψη της φυλής. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού οι δύο αρχηγοί θα μπαίνουν με αναμμένες δάδες και στη συνέχεια θα ανάβουν τις δάδες των παικτών που είναι ασφαλείς, μέχρι να παραμείνει ένας από κάθε ομάδα χωρίς φλόγα στη δάδα του. Αυτοί θα είναι οι δύο μονομάχοι που θα διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor.



Οι νέοι παίκτες

Αναφορικά με τους παίκτες, αυτοί που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι ο Τάσος Πάνας, αθλητής, η πρώην παίκτρια του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, η δίδυμη αδερφή της Μαρία Κερασιώτη, η Χριστιάνα Γρηγοράσκου που ασχολείται ενεργά με το Fitness, αλλά και η Μαρία Λυμπεροπούλου και η Μαριάννα Δασυγένη, που είναι ψηφιακοί δημιουργοί, δύο tik toκερς, o Ορφέας Γενκιανίδης και η Εσμεράλντα, ο Γιάννης Γριμανέλλης, οι δίδυμες αδερφές, που είναι μοντέλα, Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη, ο Άγγελος Τσάκας, που ασκεί το επάγγελμα του χορευτή, ο DJ Γιάννης Ρηγάκης, ο Δημήτρης Φασουλιώτης, 62 ετών, σεφ, ο Βλαδίμηρος Σιήκης, ο Μιχάλης Κονδύλας, και ο Νίνο Νικολαΐδης.

Τα νέα επεισόδια θα είναι δίωρα και θα ξεκινούν στις 21:00 και θα τελειώνουν στις 23:00.

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor θα είναι -πιθανότατα- την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να δούμε τόσο τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν φέτος το κοινό, όσο και τον Γιώργο Λιανό να τους εξηγεί τους διαφορετικούς κανόνες που σας αναφέραμε παραπάνω.

Πηγή: youfly.com - Κωνσταντίνα Τσουκαλά



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ