2024-09-08 16:30:03
Φωτογραφία για Δανάη Μπάρκα: Δεν το πιστεύω ότι το Πάμε Δανάη γίνεται φέτος 5 ετών - Αυτή είναι η φωτογραφία από το πρώτο ραντεβού

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram για το "Πάμε Δανάη" και τις αλλαγές που θα δούμε φέτος.

"Τι καινούργιο να περιμένουμε φέτος στην εκπομπή σου; Καλή σεζόν" ήταν η ερώτηση,

"Παιχνιδιάρικη διάθεση. Νέα. Κέφι. Χαρά. Τέλεια παρέα. Εκπλήξεις. Τρέλα. Ό, τι δηλαδή φροντίζουμε να έρχεται σε σας καθημερινά" απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

"Είσαι χαρούμενη που ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν;" ήταν η επόμενη ερώτηση, με τη Δανάη Μπάρκα να απαντά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία πριν από πέντε χρόνια, όταν έκανε το πρώτο ραντεβού με το Mega.

"Δεν το πιστεύω καν ότι το project που λέγεται "Πάμε Δανάη" φέτος γίνεται πέντε ετών. Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο για να μου πει ότι με σκέφτεται για… κάπου χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μου. Είναι απίθανο που όλο αυτό με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις αλλαγές, την ενηλικίωση μου σε αυτόν τον τομέα, τα ακατόρθωτα, τα αναπάντεχα, έφτασε να μετράει τέσσερα χρόνια τηλεοπτικό αέρα. Αυτό οφείλεται σε πολύ κόσμο απ’ την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα και σε τεράστιο ποσοστό του χρωστάω/χρωστάμε σε σας. Σας ευχαριστώ και ευχαριστούμε. Νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή, ανυπομονησία, ευλογία" έγραψε.







Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δίωρο το φετινό Survivor...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δίωρο το φετινό Survivor...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ