2024-06-13 16:30:35
Φωτογραφία για «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Επιστρέφει με άλλο όνομα και σε άλλο κανάλι;

 

Ελπίδες για επιστροφή της «Μουρμούρας» σε άλλο κανάλι και όχι στον ALPHA που τη φιλοξενούσε για 11 σεζόν, φέρνει ένα δημοσίευμα της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, μετά το άδοξο «κόψιμο» της σειράς που φαινόταν στην αρχή ότι τελικά θα συνέχισε για 12η σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν κρυφές επαφές στο OPEN με τους συντελεστές του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για τη δημιουργία ενός παρόμοιου σίριαλ, με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με άλλο όνομα καθώς τα δικαιώματα δεν τους ανήκουν.



Πριν λίγο καιρό ο απογοητευμένος πρωταγωνιστής της σειράς, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, είχε μιλήσει για όσα συνέβησαν και τι μπορεί να ακολουθήσει.



«Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η “Μουρμούρα”. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια

. Οι κάμερες, οι σκηνοθέτες, οι ηλεκτρολόγοι, οι συγγραφείς, το μακιγιάζ. Ήξερα και το περίμενα, βέβαια, ότι θα γίνει κάποια στιγμή αυτό. Τώρα το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές για όλους και για τα κανάλια και για εμάς. Ξαφνικά όταν ένα κανάλι σου λέει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω πια, δεν μπορείς να πεις και τίποτα, ούτε να πιέσω καταστάσεις για να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει κάτι άλλο» είχε δηλώσει ο Βλαδίμιρος Κυριακίδης στην εκπομπή I Love ΣουΚου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ