2024-06-19 10:25:02
Φωτογραφία για Τα ποστ της Μαγγίρα και του Μακαλιά με «καρφιά» για τον ΑΝΤ1...
Η είδηση ότι η εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα και των συνεργατών της με τίτλο «I Love Σου Κου» δεν θα συνεχιστεί του χρόνου τα σαββατοκύριακα, έφερε τριγμούς στο τηλεοπτικό παρασκήνιο και φυσικά στενοχώρησε ιδιαίτερα τους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής. 

Σύμφωνα με πληροφοριές, ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν θα έχει μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο, η οποία θα ξεκινά λίγο πριν τις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και φυσικά θα υπάρχει και το infotainment στοιχείο.

Oι ιθύνοντες του σταθμού πρότειναν στην Μπέττυ Μαγγίρα να αλλάξει ύφος στην εκπομπή της με την ίδια να λέει ένα μεγάλο «όχι» στο infotainment, μιας και θεωρεί ότι δεν της ταιριάζει.

Έτσι λοιπόν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών μοιραία έφτανε στο τέλος της, ενώ ταυτόχρονα οι άνθρωποι του καναλιού διαβεβαίωσαν τους ανθρώπους της εκπομπής ότι θα προσπαθήσουν να τους απορροφήσουν σε άλλα πρότζεκτ.


Πάντως, παρά το γεγονός ότι η Μπέττυ Μαγγίρα δε έκανε καμία επίσημη δήλωση, άφησε να φανεί η ενόχλησή της για τα όσα συνέβησαν μεταξύ της ίδιας και του καναλιού του Αμαρουσίου και μετά από το τραγούδι «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» που ουσιαστικά ήταν και ένας έμμεσος τρόπος για να αποκαλύψει το δύσκολο αυτό τηλεοπτικό παρασκήνιο «Ακόμη κι ανάμεσα στα αγκάθια… μπορεί να φυτρώσει ένα λουλούδι» έγραψε σε μία ανάρτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ λίγο αργότερα σε μία άλλη έγραψε: «Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο».

Την ίδια τακτική με την παρουσιάστρια επέλεξε και ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος έγραψε σε δική του ανάρτηση:

«Κάποιες φορές οι ανώτεροι είναι κατώτεροι των περιστάσεων».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ