2024-06-20 11:00:04
Φωτογραφία για Δέσποινα Βανδή: «Καμία ανοχή στη βία, καμία ανοχή»
Η Δέσποινα Βανδή έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή των MVMA 2024.

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να περάσει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους παρευρισκόμενους με αφορμή και την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ειδικότερα, όταν ανέβηκε στη σκηνή των MVMA 2024 για να παραλάβει το βραβείο της, η Δέσποινα Βανδή υπογράμμισε χαρακτηριστικά «καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή! Στη σωματική, στην σεξουαλική, στην ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία! Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο αποφασίσαμε να κάνουμε δυο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη που υπάρχουν δομές οι οποίες στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά».

Η σύμπραξη με τον Αντώνη Ρέμο

«Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο.

Γιατί, παιδιά, ισότητα! Δεν υπάρχει φύλο όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών» υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή των MVMA 2024 το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ