2024-06-21 10:15:54
Φωτογραφία για Ο Όμιλος Rail Cargo επεκτείνει τη δυνατότητα παρακολούθησης αποστολών



Φωτογραφία: Transporeon

Η θυγατρική εμπορευματικών μεταφορών της AUSTRIAN Federal Railways (ÖBB) Rail Cargo Group πρόσθεσε νέους διαδρόμους στην πλατφόρμα που διαχειρίζεται η Transporeon, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες να παρακολουθούν τις διατροπικές αποστολές τους σε πραγματικό χρόνο.

railjournal.com

Η πλατφόρμα δίνει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες να υπολογίζουν τις εκπομπές CO 2 των αποστολών τους, χρησιμοποιώντας την κοινή μεθοδολογία που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας CountEmissionsEU της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Οι υπηρεσίες RCG προστέθηκαν για πρώτη φορά στην πλατφόρμα τον Μάρτιο του 2023, με τη λύση παρακολούθησης να δοκιμάστηκε με επιτυχία σε πιλοτικές διαδρομές που συνδέουν τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία.

Καθώς η RCG εντείνει τη συνεργασία της με την Transporeon, μια εταιρεία Trimble, οι πελάτες μπορούν πλέον να παρακολουθούν αποστολές στον διάδρομο Ευρασίας της RCG, από το Βέλγιο, την περιοχή Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας και την κεντρική Ουγγαρία έως τη δυτική Τουρκία.


Η πλατφόρμα Transporeon καλύπτει επίσης τον διάδρομο της Κεντρικής Ευρώπης του RCG, που συνδέει τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και την Κάτω Σαξονία, την ανατολική Αυστρία και την Ουγγαρία με την περιοχή Βένετο της βορειοανατολικής Ιταλίας.

Ο διάδρομος Ανατολής-Δύσης του RCG συνδέει τη δυτική Ρουμανία και την κεντρική Σερβία με τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και το Βέλγιο.

«Η αυξανόμενη ζήτηση για απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές ενθαρρύνει επίσης τους φορτωτές να μεταφέρουν τα εμπορεύματα από τις οδικές στις διατροπικές μεταφορές», λέει ο κ. Christopher Keating, ανώτερος αντιπρόεδρος της Trimble Transportation Europe.

«Μελέτες έχουν δείξει ότι η έλλειψη ενσωμάτωσης των σιδηροδρομικών και διατροπικών μεταφορών με άλλες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα σημαντικό εμπόδιο. Μέσω της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Rail Cargo, αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα με στοχευμένο τρόπο».

«Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε διατροπικές μεταφορές που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα των σιδηροδρομικών μεταφορών με την ευελιξία του οδικού δικτύου», λέει ο CEO της RCG, κ. Clemens Först.

«Η συνεργασία μας με την Transporeon είναι ένα σημαντικό βήμα προς την εύκολη και απρόσκοπτη χρήση αυτών των υπηρεσιών».

sidirodromikanea.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mega εναντίον ΕΡΤ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mega εναντίον ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ