2024-06-21 11:02:42
Φωτογραφία για Ανατροπές στην φημολογούμενη  μεταγραφή του Ουγγαρέζου και του Πάτρα στον ΑΝΤ1...
Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Πάτρας είναι τρία ονόματα που παίζουν έντονα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα. Από τη μία, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι στο τέλος της σεζόν -αν και δεν της έχει ανακοινωθεί επίσημα- και από την άλλη, οι δύο παρουσιαστές του Mega φαίνεται πως βρέθηκαν πολύ κοντά με τον σταθμό του Αμαρουσίου. Πώς διαμορφώνονται, όμως, μέχρι στιγμής οι εξελίξεις;

Η είδηση πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πάτρας δέχτηκαν πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και κυρίως στο MEGA. Ο μηχανισμός κινήθηκε αστραπιαία, το κανάλι έκανε αντιπρόταση και άσκησε έντονη πίεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ώστε να μην αποχωρήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, θεωρείται πιθανή η παραμονή του στον σταθμό και η συνεργασία του την επόμενη σεζόν με τη Φαίη Σκορδά στο πρωινό. Από την αντίπερα όχθη, ο ΑΝΤ1 επιμένει να αναφέρει πως επρόκειτο απλά για μια διερευνητική επαφή με τους δύο άνδρες του Mega.


Την ίδια στιγμή, κάποιες φήμες που θέλουν την Μπέττυ Μαγγίρα να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για την πρωινή ή τη μεσημεριανή ζώνη, φαίνεται πως δεν έχουν πραγματική υπόσταση. Παρ’ όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια έχει ήδη δεχτεί προσέγγιση από άλλο σταθμό, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε το επόμενο διάστημα ένα φλερτ ανάμεσα στην παρουσιάστρια και ακόμα ένα κανάλι.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ