2024-06-26 07:26:52
Φωτογραφία για Αγόρι, 3 ετών, σώθηκε από τις γραμμές λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο. Βίντεο
Δημοσιεύτηκαν πλάνα στο CCTV που δείχνουν τη στιγμή που ένα τρίχρονο αγόρι διασώθηκε από τις γραμμές δευτερόλεπτα πριν περάσει τρένο με μεγάλη ταχύτητα.

bbc.com

Το παιδί ήταν με δύο ενήλικες και ένα άλλο παιδί όταν έπεσε από την εξέδρα που κατευθυνόταν προς τα νότια στο σιδηροδρομικό σταθμό Newark Northgate, στο Nottinghamshire, τον περασμένο μήνα, δήλωσε η London North Eastern Railway (LNER).

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε το LNER τη Δευτέρα, φαίνεται να περπατά πίσω από έναν από τους ενήλικες και μετά να κατεβαίνει πριν πέσει στις πίστες.

Το LNER είπε ότι ένας άλλος ενήλικας έτρεξε πίσω και έσωσε το αγόρι, πριν δει ένα τρένο να έρχεται μετά από δευτερόλεπτα.

Η βοηθός εξυπηρέτησης πελατών του σταθμού, Olivia Timms, που είδε το περιστατικό, είπε ότι ήταν "πραγματικά αναστατωμένο" για το παιδί και την οικογένεια, καθώς και για όσους το είδαν.


«Πιστεύω ότι το γεγονός ότι ένα τρένο πέρασε από τον σταθμό με ταχύτητα μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τόνισε πόσο απαίσιο θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα», είπε.

Η LNER είπε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό για να τονίσει τη σημασία της ασφάλειας στους σταθμούς και να ενθαρρύνει τους πελάτες να ζητήσουν βοήθεια όταν χρειάζεται.

Ο Warrick Dent, διευθυντής ασφάλειας και λειτουργίας στο LNER, πρόσθεσε: «Ευτυχώς, περιστατικά όπως αυτό που καταγράφηκε στο CCTV είναι σπάνια, αλλά συμβαίνουν.

«Γνωρίζουμε ότι το ταξίδι με παιδιά μπορεί να είναι δύσκολο. Η πλοήγηση με καρότσια και αποσκευές σε έναν πολυσύχναστο σταθμό μπορεί να είναι αγχωτική.

«Έτσι, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι γονείς και οι φροντιστές γνωρίζουν τις υπηρεσίες που διαθέτουμε, οι οποίες μπορούν να κάνουν το ταξίδι τους μαζί μας πιο ομαλό και ασφαλέστερο».

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ