2024-07-10 19:58:51
Φωτογραφία για Βιετναμέζα τουρίστρια σκοτώθηκε από τρένο στο Σίδνεϊ ενώ έβγαζε παπούτσι από σιδηροδρομικές γραμμές
Σύμφωνα με αναφορές από το News.com.au , η Tuyet Nguyen, 52 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα γύρω στις 15:30 την Τρίτη όταν κατέβηκε στις γραμμές, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην πλατφόρμα αρκετά γρήγορα για να ξεφύγει από το τρένο που πλησίαζε.

e.vnexpress.net

Η Daily Mail ανέφερε ότι τα δρομολόγια τρένων μεταξύ Campsie και Bankstown στα δυτικά του Σίδνεϊ σταμάτησαν καθώς τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης εργάζονταν για να βγάλουν τον Nguyen από το τρένο.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο St George, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της το πρωί της επόμενης Τετάρτης.

Ο μηχανοδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα βρέθηκε αρνητικός σε αλκοτέστ. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της, αφού πήρε συνέντευξη από μάρτυρες και εξέτασε πλάνα CCTV από το σημείο.

Εκπρόσωπος της Sydney Trains εξέφρασε τα θερμά τους συλλυπητήρια, λέγοντας: «Η Sydney Trains εκφράζει τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του επιβάτη που πέθανε χθες».

«Αυτό ήταν ένα τραγικό και τραυματικό περιστατικό για όλους τους εμπλεκόμενους», συνέχισε ο εκπρόσωπος. «Ευχαριστούμε το προσωπικό της Sydney Trains, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όσους παρείχαν βοήθεια για τις προσπάθειές τους».

Τα μέλη της οικογένειας ανέφεραν ότι η Nguyen επισκεπτόταν την αδερφή της στην Αυστραλία, ένα ταξίδι που έκανε συχνά.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ