2024-07-11 13:00:03
Φωτογραφία για Grand Hotel: Αυτοί θα βρίσκονται στο κάστ στο ξενοδοχείο με πολλά σκοτεινά μυστικά...
Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τίζερ για την φιλόδοξη σειρά “Grand Hotel”, το οποίο επιβεβαιώνει την ένταξη της στο νέο πρόγραμμα του Ant1.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει πρόκειται για τη μεταφορά ενός ισπανικού σίριαλ μέσω του οποίου ξεδιπλώνεται, μία αστυνομική, ερωτική ιστορία. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τους ιδιοκτήτες ενός ξενοδοχείου οι οποίοι κρύβουν πολλά μυστικά.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το ελληνικό σενάριο πρόκειται να αναλάβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού και την σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel

Κηφισιά 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Ομως, εκείνος δεν πείθεται. Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της, είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράστη.


Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών. Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Οταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει κι ένας αστυνομικός σε δυσμένεια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ