2024-07-11 11:59:15
Φωτογραφία για Τα εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης ξεπέρασαν φέτος τις 10.000



Τα ταξίδια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης ξεπέρασαν τις 10.000 φέτος, καθώς το τρένο με προορισμό το Ντούισμπουργκ στη Γερμανία αναχώρησε από την Ουχάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι της κεντρικής Κίνας, την Τετάρτη.



en.ammonnews.net

Το σήμα πέρασε 19 ημέρες νωρίτερα από πέρυσι. Τα τρένα έχουν μεταφέρει περισσότερα από 1,08 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια εμπορευμάτων ισοδύναμης μονάδας (TEU) είκοσι ποδιών φέτος, αυξημένα κατά 11 τοις εκατό από έτος σε έτος, σύμφωνα με την China State Railway Group Co., Ltd.

Επί του παρόντος, η υπηρεσία εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης φτάνει σε 224 πόλεις σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και συνδέει περισσότερες από 100 πόλεις σε 11 ασιατικές χώρες, ανέφερε η σιδηροδρομική εταιρεία, σημειώνοντας ότι αυτά τα τρένα μεταφέρουν περισσότερα από 50.000 είδη εμπορευμάτων.

Από τις 15 Ιουνίου, η συχνότητα των προγραμματισμένων δρομολογίων εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης έχει αυξηθεί από πέντε τρένα την εβδομάδα σε 17 τρένα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμπορευματικά τρένα, τα δρομολογημένα τρένα τηρούν αυστηρά ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα σε όλη τη διαδρομή, συμβάλλοντας στη βελτίωση της προβλεψιμότητας των υπηρεσιών.

sidirodromikanea.blogspot.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ