2024-07-11 09:00:03
Φωτογραφία για Τις επόμενες ραντεβού το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα σε Κοκλώνη και Μικρούτσικο...

 



Ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο παρουσίασε η Κατερίνα Θεοδωροπούλου στο "Summer's Cool" της Τρίτης.

Ειδικότερα, στον αέρα του ΣΚΑΪ ειπώθηκε πως έχει λήξει η συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη με τον διάσημο παρουσιαστή. Υπήρχε μία σύμβαση για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τη "Super Κατερίνα", από την οποία τον είδαμε να αποχωρεί για το "Tv Queen" που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

"Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάποια συνεργασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα και σενάριο να συνεργαστούν ξανά οι δύο πλευρές σε μελλοντικό project" είπε η Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Από την άλλη μεριά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δεχτεί και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις: "Έχει κρούσεις ήδη, έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του δύο φορές, από διαφορετικές πλευρές. Σίγουρα έχει προτάσεις, σκέφτεται".

Δημοσίευμα της εφημερίδας "On Time" της Τετάρτης αναφέρει ότι δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα της συνεργασίας της Barking Well με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, πρόκειται να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με στελέχη της εταιρείας παραγωγής προκειμένου οι δύο μεριές να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ