2024-07-11 09:30:04
Φωτογραφία για Η Έλενα Παπαβασιλείου ανανέωσε το ραντεβού της με το EQ: Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν



 Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Έλενα Παπαβασιλείου ανακοίνωσε πως για μία ακόμα σεζόν θα την απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του Action 24, αφού θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά την εκπομπή "EQ".

Η γνωστή παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε τη φετινή σεζόν με ένα βραδινό talk show, στο οποίο υποδέχτηκε ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής αλλά και του lifestyle, με όλους να προχωρούν σε αποκαλύψεις για την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Δημοσιεύοντας ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο με αποσπάσματα από συνεντεύξεις της εκπομπής αλλά και με όσα είπε η Έλενα Παπαβασιλείου στους καλεσμένους της, σημείωσε στο Instagram:

"Με μεγάλη χαρά αυτή τη σεζόν στο EQ είχα την ευκαιρία να συναντήσω ξεχωριστές προσωπικότητες και να μιλήσουμε για τη ζωή, τα όνειρα, την κοινωνία, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τα συναισθήματα και τόσα άλλα που βιώνουμε σ’ αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Με αγάπη και σεβασμό, φιλοξενήσαμε ανθρώπους με διαφορετικές ιστορίες και φωτίσαμε μοναδικές πτυχές της ζωής τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εκπομπής. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν του EQ, όπου θα σας ταξιδέψουμε ακόμα πιο μακριά και ακόμα πιο βαθιά".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ