2024-07-12 13:00:03
Φωτογραφία για Με δύο εκπομπές ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη σεζόν - Αυτό το format ήθελε να κλείσει ο ΑΝΤ1...
Ο Γιώργος Λιάγκας από την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει με δύο εκπομπές. Αυτή της καθημερινής πρωινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 αλλά αργότερα και ενός βραδινού πρότζεκτ το οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Αμέσως μετά το φινάλε της Παρασκευής 5 Ιουλίου του «Πρωινού» για τη σεζόν που τελείωσε ο δημοσιογράφος είχε προγραμματίσει την καθιερωμένη φωτογράφιση για την επόμενη σεζόν, καθώς όλες οι εκκρεμότητες έχουν κλείσει.

Εκεί βρέθηκε για πρώτη φορά και η Αφροδίτη Γραμμέλη που θα είναι το νέο μέλος της ομάδας από την καινούργια σεζόν. Έτσι στο τραπέζι του πάνελ τα μέλη είναι ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Άρια Καλύβα που θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στο κομμάτι της ενημέρωσης ενώ αντίστοιχα στο Lifestyle θα είναι η Ελένη Βουλγαράκη.

Στην εκπομπή σε ρόλο σχολιαστή θα ειναι και ο Βαγγέλης Περρής. 

Όσον αφορά στη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ακόμη αναζητείται το format. Αρχικά ο ΑΝΤ1 είχε συζητήσει για το «Money Drop» τα δικαιώματα του οποίου όμως τελικά κατάφερε την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσειο Alpha. 

Τώρα αναζητείται νέο πρότζεκτ για τον Γιώργο Λιάγκα και είναι βέβαιο πως η βραδινή εκπομπή δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα» νωρίτερα από το Χειμώνα του 2025. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ