2024-07-17 06:21:54
Φωτογραφία για Που είναι η δραιζίνα που θα έκενε δρομολόγιο στη Αγριά;
Γράφει ο Σωτήρης Βενέτης

Αγαπητά Σιδηροδρομικά Νέα

Ένας ολόκληρος μήνας έχει περάσει από το άνευ προηγουμένου τσιμέντωμα της σιδηροδρομικής γραμμή του Μουτζούρη στην παραλία Αγριάς!

https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1084619/sirial-me-tis-grammes-toy-moytzoyri/

Σύμφωνα με το τότε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Ταχυδρόμος.gr": "Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της γραμμής του ΟΣΕ Βόλου, κ. Σπύρο Παπανδρεάδη, «δεν υφίσταται τσιμέντωμα της γραμμής». «Τον ΟΣΕ δεν τον ενοχλεί το υλικό γύρω από τις γραμμές από τη στιγμή που οι γραμμές είναι λειτουργικές. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να έρθει στον Βόλο δρεζίνα (υπηρεσιακό βαγονάκι με μηχανή) για την επιθεώρηση της γραμμής», ανέφερε ο κ. Παπανδρεάδης.

Η δρεζίνα θα κυκλοφορήσει πάνω στις γραμμές σε όλο το μήκος της παραλιακής για να επιβεβαιωθεί η λειτουργικότητα της γραμμής, επιχείρηση που πρόκειται να φωτογραφηθεί και να γυριστεί και βίντεο".


Θα μας χαροποιούσε πολύ ο κ. Παπανδρεάδης αν τροχιοδρομούσε τη δραιζίνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ή στη χειρότερη περίπτωση, στον Άναυρο, προκειμένου αυτή η δραιζίνα να "τρέξει" ολόκληρη τη διαδρομή μέχρι τον σιδ/κό σταθμό της Αγριάς και μόλις ολοκληρώσει απρόσκοπτα τη διαδρομή, πιστεύω θα είμαστε σε θέση να του σφίξουμε το χέρι και να τον συγχαρούμε για την επιτυχία της αποκατάστασης της γραμμής. Έτσι δεν είναι;

Με εκτίμηση

Σ. Βενέτης

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από τον ιστότοπο "Magnesia News" στις 04.072024

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ