2024-07-18 09:00:05
Φωτογραφία για Ελεάνα Στραβοδήμου: Από το «Ναυάγιο» στον «Τιμωρό»

 



Η αγαπημένη ηθοποιός Ελεάνα Στραβοδήμου που απολαύσαμε ως Ελένη στο “Ναυάγιο” θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha “O Tιμωρός”.

Ο Τιμωρός” είναι μία σύγχρονη δραματική σειρά. Μία ιστορία εκδίκησης ενός ανθρώπου που αδικήθηκε από τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Ο Δημήτρης Λάλος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατάει ο Μιχάλης Κωνσταντάτος, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κόκουβας, μαζί τους Μαίρη Ζαφειροπούλου και Β.Χ. Σπηλιόπουλο στην πλοκή. Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε τον Οδυσσέα Παπασπαηλιόπουλο, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Μαρίνα Καλογήρου, την Ελεάνα Στραβοδήμου, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τον Νίκο Γκέλια, την Γιώτα Αργυροπούλου, τον Μελέτη Γεωργιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της σειράς, εκτός από την Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν και στο Μαρόκο.

Ο έρωτας, η προδοσία, η εκδίκηση είναι από τα στοιχεία που κυριαρχούν στη σειρά “Τιμωρός”. Πρόκειται για μία ιστορία, όπου ο ήρωας βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Θύμα πλεκτάνης πέφτει ο ήρωας, ο οποίος συλλαμβάνεται για κάτι που δεν έκανε. Έτσι, χάνει την οικογένειά του, αλλά και την γυναίκα που αγάπησε πολύ, την οποία θα υποδυθεί, η Μαρίνα Καλογήρου.

Όταν βγει τελικά από την φυλακή, παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ζητάει εκδίκηση από όσους τον έβλαψαν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ