2024-07-23 13:30:02
Φωτογραφία για Ο Κωνσταντίνος Ζούλας επικεφαλής στον ΣΚΑΪ; Η πρόταση & η επόμενη μέρα στην ΕΡΤ

Με τη θητεία του ως πρόεδρος της ΕΡΤ να είναι ένα βήμα πριν την εκπνοή της, ο Κωνσταντίνος Ζούλας φαίνεται πως έχει μια πολύ σημαντική πρόταση για την επόμενη μέρα του στην τηλεόραση.

Ο άνθρωπος που "χρεώθηκε" την αναγέννηση της Δημόσιας Τηλεόρασης και πέτυχε ένα κολοσσιαίων διαστάσεων project, δηλαδή η ΕΡΤ να ξαναμπεί ενεργά στην ανταγωνιστική αρένα της τηλεοπτικής αγοράς, φαίνεται πως δέχθηκε πρόταση από τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να αναλάβει τα ηνία του ΣΚΑΪ.

TO ΦΛΕΡΤ ΣΚΑΪ & ΖΟΥΛΑ

Την είδηση κάνουν γνωστή τόσο το "Secret” των "Παραπολιτικών” όσο και η "Real Life” με ένα εκτενές ρεπορτάζ. "Η πρόταση αφορά την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Ζούλας να αναλάβει ένα ευρύτερο ρόλο συμβούλου διοίκησης" αναφέρει η Real Life, λίγες ημέρες μετά το τέλος εποχής στον ΣΚΑΪ και τη διακοπή της συνεργασίας με την Εύη Κουτσαφτάκη, και το "Secret” να επισημαίνει: "Με δεδομένη την πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου για ανακατατάξεις στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία και το μικρό χρονικό διάστημα παραμονής στο Ραδιομέγαρο της διευθύνουσας συμβούλου Κατερίνας Κασκανιώτη, δεν αποκλείεται να δούμε τον πρόεδρο σε διαδικασία αναζήτησης του μέλλοντός του στα media".



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Σύμφωνα με τη "Real Life” πάντως, με τη θητεία του Κωνσταντίνου Ζούλα να λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγή φρουράς στον ανώτατο θώκο της ΕΡΤ. Η θέση του Προέδρου θα προκηρυχθεί μέσω ΑΣΕΠ και θα επιλεγεί μέσω γραπτών εξετάσεων, ενώ "είναι γνωστός ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας επιθυμεί να παραμείνει για δεύτερη θητεία στην ΕΡΤ ενώ φέρεται να έχει λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από κυβερνητικά χείλη του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα.



Ωστόσο, στο ίδιο δημοσίευμα, πως δεν είναι ίσως τυχαίο ότι στο κάδρο της διοίκησης της ΕΡΤ μπαίνει αισχάτως το όνομα του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη, ο οποίος μάλιστα μετείχε πρόσφατα στις γραπτές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο μέγαρο του ΟΤΕ για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, "το όνομα του πρώην υφυπουργού κυκλοφορεί έντονα στα σενάρια αλλαγής φρουράς με ανάληψη υψηλής διοικητικής θέσης σε περίπτωση που ο Κωνσταντίνος Ζούλας τελικά αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΪ και αφήσει την ΕΡΤ για νέα σελίδα στο Φάληρο.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ