2024-08-03 08:28:36
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΑ φυσικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με το ChatGPT



 Ο OpenAI ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει να προσφέρει τη λειτουργία Advanced Voice Mode σε έναν μικρό αριθμό συνδρομητών του ChatGPT, επιτρέποντάς τους να δοκιμάσουν πιο φυσικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο.



Το Advanced Voice Mode επιτρέπει στο ChatGPT να παρέχει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο που μπορείτε να διακόψετε, ενώ επιπλέον είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται και να ανταποκρίνεται στο χιούμορ, τον σαρκασμό και άλλα. Το νέο μοντέλο δεν χρειάζεται να μετατρέψει την ομιλία σας σε κείμενο και πάλι πίσω, όπως κάνει η τρέχουσα φωνή του ChatGPT, οδηγώντας σε αλληλεπιδράσεις με χαμηλότερη καθυστέρηση.

Ο OpenAI παρουσίασε το Advanced Voice Mode τον περασμένο Μάιο, δείχνοντας μια φωνή AI με το όνομα Sky που ακουγόταν εντυπωσιακά παρόμοια με τη Scarlett Johansson

. Η φωνή δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε χωρίς την άδεια της Johansson και η ίδια κατέληξε να εκδώσει δήλωση σχετικά με την κατάσταση. Ανέφερε ότι απέρριψε πολλαπλές προσφορές από τον CEO του OpenAI, Sam Altman, ο οποίος ήθελε η Johansson να είναι η φωνή του ChatGPT, και ότι έμεινε «σοκαρισμένη, οργισμένη και απογοητευμένη». Ο OpenAI ισχυρίστηκε ότι η φωνή της Sky δεν είχε σκοπό να μοιάζει με τη φωνή της Johansson, αλλά την αφαίρεσε υπό την απειλή νομικών ενεργειών από πλευράς της διάσημης ηθοποιού.

Ο OpenAI υποστηρίζει ότι από τότε που παρουσίασε το Advanced Voice Mode, εργάζεται για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των φωνητικών συνομιλιών. Το Advanced Voice Mode μιλάει σε τέσσερις προκαθορισμένες φωνές και είναι κατασκευασμένο για να μπλοκάρει τις εξόδους που διαφέρουν από αυτές τις φωνές, εμποδίζοντας το να μιμηθεί τις φωνές των διασημοτήτων. Ο οργανισμός έχει επίσης «θέσει ασφαλιστικές δικλείδες» για να μπλοκάρει τα αιτήματα για βίαιο περιεχόμενο ή περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, και οι πρώτες δοκιμές θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της λειτουργίας πριν από την ευρύτερη κυκλοφορία.

Οι χρήστες στους οποίους έχει χορηγηθεί πρόσβαση στο Advanced Voice Mode θα λάβουν ένα email με οδηγίες, ενώ ο OpenAI σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα άτομα σταδιακά Όλοι οι χρήστες του ChatGPT Plus θα έχουν πρόσβαση στο Advanced Voice Mode από το φθινόπωρο.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ