2024-08-06 12:00:04
Φωτογραφία για Αυτός θα είναι ο τίτλος της Φαίη Σκορδά στην νέα της εκπομπής στο Mega
Έπειτα από 11 χρόνια, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του Mega. Η παρουσιάστρια θα κάνει μία νέα αρχή από τον Σεπτέμβρη και θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού στην κλασική της ώρα.

Χθες το Mega υποδέχθηκε με επίσημη ανακοίνωση τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια και στην πρωινή ζώνη που γνωρίζει τόσο καλά. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από σχετικό teaser, η παρουσιάστρια θα μας λέει καλημέρα με το ιταλικό «Buongiorno», που είναι και ο τίτλος της νέας της εκπομπής.

H Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ απ΄ όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές.

Η Φαίη και η ομάδα της, μας ανοίγουν το σπίτι τους και είναι έτοιμοι να γίνουν η νέα πρωινή μας παρέα.

Στόχος τους είναι να κάνουν ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο συνηθισμένα θέματα, διασφαλίζοντας ότι είστε οι πιο ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


Η πρωινή αυτή παρέα με σοβαρότητα αλλά και χιούμορ, όπου απαιτείται, θα σας κρατάει ενήμερους για όλα τα καυτά θέματα της showbiz με ρεπορτάζ, αποκλειστικά και συνεντεύξεις.

Στην κουζίνα της εκπομπής θα δίνονται πρωτότυπες ιδέες και ευέλικτες λύσεις από το καθημερινό φαγητό έως το επίσημο τραπέζι.

Αστρολογία, χρηστικά θέματα, διαγωνισμοί, μόδα, μουσική, κινηματογράφος θα συμπληρώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα κλασσικό μεν πρωινό, αλλά σίγουρα διαφορετικό με την υπογραφή της πιο αυθεντικής παρέας της ελληνικής τηλεόρασης.

Αρχισυνταξία: Άννα Ορφανουδάκη

Βοηθοί Αρχισυντάκτριας: Άρης Λιαπάτης – Γιάννης Σημαντηράκης

Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Aποστόλης Ταβουλάρης

Διευθυντής Παραγωγής: Γρηγόρης Νιζάμης

Εxecutive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιάν

Head Of Production: Αντώνης Μάτσος

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ