2024-08-11 09:00:01
Φωτογραφία για Προσπαθεί πολύ ο Ατζούν για τη Σάττι...

 



Μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρίνα Σάττι, η οποία απασχόλησε όσο κανένας άλλος τη χρονιά που μας πέρασε, λόγω της συμμετοχής της στη φετινή Eurovision και στα… χασμουρητά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του scandamag, η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται ότι έχει κάνει τις πρώτες επαφές για να συμμετέχει στο νέο «The Voice» και να κρατήσει μία θέση στην κριτική επιτροπή. Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει γην και ύδωρ για να κάτσει «η δεσποινίς Ζάρι» στην κόκκινη καρέκλα του μουσικού talent show, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη της νεολαίας και ιδίως αυτό το καλοκαίρι που σαρώνει στις συναυλίες της!

Και όχι μόνο αυτό, βέβαια… Το «Ζάρι» της έχει ξεπουλήσει και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα. Για τα βασικά στελέχη του Σκάι η Μαρίνα είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα ανανεώσει το show χάρη στο επικοινωνιακό της ταλέντο και τον αυθορμητισμό της! Ωστόσο, ο Ιλιτζαλί λέγεται ότι έχει προσεγγίσει και τον Χρήστο Μάστορα για μία θέση στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και τον καλό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. Δηλαδή το «Voice» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οδηγείται σε ολικό λίφτινγκ, με τις συμμετοχές της Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη να είναι πάρα πολύ αμφίβολες!





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ