2024-08-11 09:30:01
Φωτογραφία για Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός. Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ.

Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός. Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Ο σκηνοθέτης των ατέλειωτων επιτυχιών στην ιδιωτική τηλεόραση επιστρέφει στο δημόσιο κανάλι με μία σειρά αστυνομικής και κοινωνικής θεματικής στην οποία εξειδικεύεται. Μαζί του, υπήρχαν φήμες ότι θα επέστρεφε και ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

16 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ένας εκ των πλέον αγαπημένων ηθοποιών των ’80s – ’90s που πρωταγωνίστησε σε μερικές από τις εμβληματικότερες τηλεοπτικές σειρές των περασμένων δεκαετιών, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο του θεάματος και να επιστρέψει στη γενέτειρά του την Καλαμάτα, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή.

Η ενδεχόμενη επιστροφή της εμβληματικής σειράς «Τμήμα ηθών» στον ΑΝΤ1, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, είχε γεμίσει ελπίδες το τηλεοπτικό κοινό για την επιστροφή ηθοποιών που αγάπησε στην αστυνομική σειρά των 90s. Μεταξύ αυτών και ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Το project όμως δεν προχώρησε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μανούσος Μανουσάκης είχε μιλήσει για την πιθανή επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου.

-Αχαριστία από ηθοποιούς έχετε εισπράξει;

Δεν μου χρωστάει κανείς τίποτα. Ωφεληθήκαμε και οι δυο. Δώσαμε ο ένας στον άλλον ισόποσα. Και εγώ μέσω εκείνων πέτυχα και αυτοί μέσω εμού. Τι πάει να πει αχαριστία;

-Υπάρχουν ηθοποιοί που έχετε συνεργαστεί και δεν θα θέλατε ξανά;

Έχω συνεργαστεί με χιλιάδες ηθοποιούς και δεν υπάρχει κάποιος που θα έλεγα «δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί του».

-Θα σας δούμε ξανά μαζί τηλεοπτικά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

Κουβεντιάσαμε με τον Πάνο και θα ξανακουβεντιάσουμε. Έχουμε ζήσει με το «Τμήμα Ηθών» και το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» μια ιστορία μαζί. Είναι ένας πολύ ευχάριστος, γλυκός άνθρωπος και εξαιρετικός συνεργάτης. Δεν προέκυψε τώρα κάποια συνεργασία, όμως αν δελεαστεί από κάτι πιστεύω ο Πάνος θα επιστρέψει τηλεοπτικά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ