2024-08-12 15:20:58
Φωτογραφία για 11% αύξηση στις σιδηροδρομικές μεταφορές Κίνας-Ευρώπης!
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η China State Railways Group Corporation το Σάββατο, το China-Europe Railway Express μετέφερε σχεδόν 11,403 εκατομμύρια ισοδύναμες μονάδες είκοσι ποδιών (TEU) εμπορευμάτων σε σύνολο 1,23 τρένων τους πρώτους επτά μήνες του τρέχοντος έτους. Το ποσοστό αυτό σημαίνει αύξηση 12 τοις εκατό και 11 τοις εκατό, αντίστοιχα, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

raillynews.com

Στη δήλωση αναφέρεται ότι τον Ιούλιο μεταφέρθηκαν 1.776 χιλιάδες TEU φορτίου με 185 τρένα, υποδεικνύοντας ότι λειτούργησαν περισσότερα από 1.700 τρένα για τρίτο συνεχόμενο μήνα. Η αύξηση αυτή θεωρείται ως αντανάκλαση της ζήτησης στο διεθνές εμπόριο και της αποτελεσματικότητας των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Η εταιρεία τόνισε ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών China-Europe Railway Express προκειμένου να διασφαλίσει τη σταθερότητα της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού και της βιομηχανικής αλυσίδας. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε ότι ελήφθησαν ειδικά μέτρα, όπως η ενίσχυση της κατασκευής διαύλων μεταφοράς, η αύξηση των δυνατοτήτων μεταφοράς στα συνοριακά λιμάνια και η ενθάρρυνση του μοντέλου ταχείας εκτελωνισμού.


Ενώ δηλώθηκε ότι αυτές οι προσπάθειες έδωσαν νέα ώθηση στην ανάπτυξη του εξωτερικού εμπορίου της Κίνας και σε υψηλού επιπέδου επέκταση, ο σιδηροδρομικός φορέας τόνισε ότι αυτές οι στρατηγικές συνέβαλαν στην ανάπτυξη τόσο του εσωτερικού όσο και του διεθνούς εμπορίου. Το China-Europe Railway Express ξεχωρίζει ως κρίσιμος μεταφορικός διάδρομος, ειδικά για την ανάπτυξη του εμπορίου μεταξύ Ασίας και Ευρώπης.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν τη σημασία και τις δυνατότητες ανάπτυξης των σιδηροδρομικών μεταφορών της Κίνας στο διεθνές εμπόριο. Η αύξηση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες περιόδους.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ