2024-08-20 18:58:39
Φωτογραφία για Ο πρωθυπουργός Μόντι θα ταξιδέψει με το πολυτελές Train Force One στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο.
Το τρένο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από παγκόσμιους ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν για τα ταξίδια τους στο Κίεβο.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskiy και ο Ινδός πρωθυπουργός Narendra Modi δίνουν τα χέρια κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των ηγετών της G7 στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας στις 20 Μαΐου 2023. Φωτογραφία Αρχείου(μέσω REUTERS)

Ο πρωθυπουργός Narendra Modi θα επιβιβαστεί στο Train Force One, το πολυτελές τρένο από την Πολωνία για να ταξιδέψει στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

hindustantimes.com

Το τρένο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από παγκόσμιους ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν για τα ταξίδια τους στο Κίεβο.

Ψάχνετε για Instant Cash; Λάβετε τις καλύτερες προσφορές προσωπικού δανείου έως και 10 lakh. Κάντε αίτηση και κερδίστε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό άμεσα


Το Train Force One διαθέτει εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους που ταιριάζουν με τη λίστα επισκεπτών του. Το τρένο διαθέτει καμπίνες με ξύλινη επένδυση, σχεδιασμένες τόσο για εργασία όσο και για χαλάρωση.

Οι παροχές περιλαμβάνουν ένα μεγάλο τραπέζι για κρίσιμες συναντήσεις, έναν βελούδινο καναπέ και μια επιτοίχια τηλεόραση. Οι ρυθμίσεις ύπνου είναι επίσης προσεκτικά σχεδιασμένες για άνεση.

Ο πρωθυπουργός Μόντι θα επισκεφθεί την Ουκρανία στις 23 Αυγούστου, σηματοδοτώντας την πρώτη επίσκεψη ανώτερου Ινδού ηγέτη από την έναρξη της ρωσικής εισβολής τον Φεβρουάριο του 2022. Η επίσκεψη αναμένεται να διαρκέσει περίπου επτά ώρες, με σχεδόν 20 ώρες να ταξιδεύουν με τρένο.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky συχνά βασίζεται στο σιδηροδρομικό δίκτυο για τα διεθνή διπλωματικά του ταξίδια.

Τα τρένα λειτουργούν ομαλά παρά τις απειλές

Η Ουκρανία μεταπήδησε από ηλεκτρικές ατμομηχανές σε κινητήρες ντίζελ λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας και στις εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τη Ρωσία. Αυτή η αλλαγή έχει αυξήσει τον χρόνο ταξιδιού για τα τρένα από τα πολωνικά σύνορα προς το Κίεβο.

Αρχικά κατασκευάστηκαν το 2014 για τουρίστες στην Κριμαία, αυτά τα πολυτελή βαγόνια επαναχρησιμοποιήθηκαν μετά την προσάρτηση της Ρωσίας για να μεταφέρουν παγκόσμιους ηγέτες και VIPs μέσω μιας κατεστραμμένης από τον πόλεμο χώρας.

Υπό την ηγεσία του Oleksandr Kamyshin, το ουκρανικό σιδηροδρομικό σύστημα κατάφερε να διατηρήσει τη λειτουργία των τρένων με ελάχιστες καθυστερήσεις παρά τις συνεχείς απειλές και τις συχνές διακοπές ρεύματος.

Κέρδισε εξέχουσα θέση για τη διαχείριση ενός σιδηροδρομικού συστήματος που έχει εκκενώσει εκατομμύρια που φεύγουν δυτικά, μετέφερε πολλούς ηγέτες και διπλωμάτες και διατήρησε την ομαλή λειτουργία των μεταφορών της χώρας παρά τη συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy και ο πρωθυπουργός Modi συναντήθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G7 στην Ιταλία τον Ιούνιο και προηγουμένως στη Σύνοδο Κορυφής της G7 στην Ιαπωνία πέρυσι.

Συνδέθηκαν επίσης κατά τη συνεδρίαση της COP στη Γλασκώβη το 2021. Επιπλέον, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Dmytro Kuleba επισκέφθηκε το Νέο Δελχί τον Μάρτιο για να ενθαρρύνει την Ινδία να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στις συνεχιζόμενες ειρηνευτικές προσπάθειες.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ