2024-08-22 09:00:01
Φωτογραφία για Survivor – Ανατροπή Σοκ: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό το ριάλιτι

 Το Survivor έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε στον ΣΚΑΪ, αλλά η μεγάλη ανατροπή είναι πως ο Γιώργος Λιανός δεν θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επιτελείο του ΣΚΑΪ, όπως είχαμε αναφέρει, συζητά με την Acun Medya τις τελευταίες εβδομάδες και όπως φαίνεται αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι, όπως όλα δείχνουν το φθινόπωρο στην prime time του ΣΚΑΪ, θα δούμε το Tempting Fortune και το The Voice, αλλά και το Survivor.

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya αποφάσισαν να το βγάλουν στον αέρα για πρώτη φορά από το πρώτο μισό της σεζόν. Μάλιστα θα είναι ανανεωμένο με ακόμα πιο έντονο το στοιχείο της επιβίωσης. Αυτή τη φορά, οι παίκτες στο Survivor θα είναι άνθρωποι καθημερινοί, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τα όρια τους και θα αγωνιστούν για την επιβίωση τους.

Ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού θα βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι “The Voice”. Το όνομα που ακούγεται για την θέση του παρουσιαστή του Survivor είναι αυτό του Σάκη Κατσούλη, όπως διαβάζουμε στο queen!! Παρόλα αυτά, ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όλα στην ώρα τους.

Τέλος σχετικά με το Exatlon και τα υπόλοιπα format που έχουν προαναγγελθεί, αυτά φαίνεται ότι θα προγραμματιστούν για το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2025 κι έπειτα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ