2024-08-22 11:17:20
Φωτογραφία για OPEN: Στο παιχνίδι (ξανά) ο Ηλιόπουλος;



Με απτόητους ρυθμούς συνεχίζεται το θρίλερ για την επόμενη μέρα στο OPEN, με τον ιδιοκτήτη του σταθμού της Παιανίας, Ιβάν Σαββίδη, να καλείται να αποφασίσει άμεσα πλέον εάν θα κρατήσει (για ακόμη μια φορά) το κανάλι ή τελικά θα το παραχωρήσει σε έναν εκ των «μνηστήρων» για εξαγορά. Τέθηκε όντως “βέτο” από την κυβέρνηση για τον «συνδυασμό Μαρινάκη», και ποιος είναι πλέον το φαβορί για την ανάληψη της ιδιοκτησίας του OPEN;

Την ώρα που τα στελέχη του OPEN (τα οποία βρίσκονται επίσης μετέωρα) δουλεύουν για την επόμενη μέρα του σταθμού, έχοντας στο μικρό πλάνο-πρόγραμμα τους την ενημέρωση, την Ελένη Τσολάκη, τον Πέτρο Κουσούλο, μαγειρικές και ταξιδιωτικές εκπομπές, νέες προτάσεις κατατίθενται στο ΔΣ και τον Ιβάν Σαββίδη για εξαγορά του καναλιού της Παιανίας.

Όπως μαθαίνω λοιπόν, η καλύτερη δυνατή πρόταση, που ήταν αυτή του συνδυασμού (όπως τον λέω εγώ) του Βαγγέλη Μαρινάκη με “μπροστάρη” τον άξιο Διονύση Παναγιωτάκη, δεν ευδοκίμησε και δεν προχωρά μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Παράλληλα λοιπόν, και εντονότερα μετά και την παραπάνω εξέλιξη, άλλοι συνδυασμοί καταθέτουν τις προτάσεις-προσφορές τους στον Ιβάν Σαββίδη, με μια εξ’ αυτών να είναι του επιχειρηματία Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του Παρτιζάνο. Είναι πλέον ο Μάριος Ηλιόπουλος το “φαβορί” για να αναλάβει το open;

Εκτίμηση θα κάνω, και όχι τελεσίδικο ρεπορτάζ επ’ αυτού. Εκτιμώ λοιπόν ότι η πρόταση Ηλιόπουλου αφορά πρόταση-προσφορά που ναι μεν είναι καλή και ικανοποιητική, αλλά έχει κατατεθεί ξανά στο παρελθόν στον ιδιοκτήτη του OPEN και του ΠΑΟΚ από άλλους και απορρίφθηκε τότε. Μετά την χαλάστρα στον συνδυασμό Μαρινάκη, όλα δείχνουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης κρατάει (ξανά) το κανάλι σε ρηχά νερά. 



Πηγή: youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ