2024-08-27 09:19:14
Φωτογραφία για Αυτή είναι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για το Open

 



Το τηλεοπτικό «σήριαλ» του καλοκαιριού είναι ξεκάθαρα το μέλλον του Open που ανήκει στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.



Πολλά γράφτηκαν ακόμα περισσότερα ακούστηκαν στα δημοσιογραφικά βραβεία προκαταβάλοντας πολλές φορές τις αποφάσεις του ισχυρού άνδρα της Dimera.



Για την ώρα φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης – που είναι πάντα ανοικτός σε ένα ενδεχόμενο να παραχωρήσει έναντι αυξημένου αντίτιμου τις μετοχές του – κλείνει μία μία τις εκκρεμότητες για το νέο πρόγραμμα.



Μετά την ρήξη με την Barking Well του Νίκου Κοκλώνη το κενό στο ψυχαγωγικό κομμάτι φαίνεται πως αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Διονύσης Παναγιωτάκης που έχει και το One Channel. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παναγιωτάκης έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς από εκείνον πήρε το κανάλι όταν ο δεύτερος έγινε ο κάτοχος του Mega.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στο πλάνο που παρουσίασαν οι άνθρωποι του κ. Παναγιωτάκη ο σταθμός θα κινηθεί στην μυθοπλασία και ίσως τα ξένα σήριαλ και όχι τόσο στα σόου και τα ριάλιτι που προωθούσε ο Νίκος Κοκλώνης.



Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί τίποτα για τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού αλλά και το αθλητικό την ώρα που όλοι οι ανταγωνιστές ενισχύονται με εκπομπές σχολιασμού των αγώνων.



Παράγοντες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα επισημαίνουν πως η κίνηση αυτή δεν συνδυάζεται με μία άμεση πώληση του καναλιού στη φετινή σεζόν. Δεν αποκλείεται όμως να είναι η πρώτη κίνηση μίας μεταβατικής περιόδου που θα ολοκληρωθεί με πώληση έναν χρόνο αργότερα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ