2024-08-29 10:00:03
Φωτογραφία για Survivor – Ο κύβος ερρίφθη: Τότε κάνει πρεμιέρα

Ο νέος κύκλος του Survivor με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και σας έχουμε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

Ο παρουσιαστής, μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής Summer’s cool, αποκάλυψε πως έρχονται αρκετές αλλαγές στο περιεχόμενο του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα το casting έχει ήδη ξεκινήσει.

«Θα είναι λίγο μικρότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει των 6 μηνών. Γυρίζει στις ρίζες του και αν δεν είσαι αποφασισμένος να πεινάσεις και να περάσεις αρκετά άσχημα καλύτερα να κάτσεις εδώ και να το δεις από την τηλεόρασή σου. Είναι κάτι που θα εφαρμοστεί πάση θυσία. Δεν έχουμε κλειστά μάτια και αυτιά σε αυτό που λέει ο τηλεθεατής και η αντίδραση ήταν άμεση και προσπαθούμε να βάλουμε πάλι βάση στη μέθοδο της επιβίωσης», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα λοιπόν με την Έλενα Πολυκάρπου και το znews.gr, ο Γιώργος Λιανός αναχωρεί στις 4 Σεπτεμβρίου για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Survivor με πιθανότερη ημερομηνία για πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, ο νέος κύκλος θα είναι πιο κοντά στο αμερικάνικο Survivor, με ομαδικά παιχνίδια όπου ζητούμενο θα είναι η δύναμη, η ισορροπία και η συγκέντρωση. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν θα επιστρέψει η ψηφοφορία του κοινού ή αν πάλι θα κρίνονται όλα στα αγωνίσματα.

Όσον αφορά το πότε θα προβάλλεται ο νέος κύκλος του Survivor, πιθανότατα θα παίζεται κάθε Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00, όπως ακριβώς και την προηγούμενη σεζόν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ