2024-08-29 17:00:02
Φωτογραφία για Survivor : Αυτοί οι δύο celebrities δέχτηκαν πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης! Tι ψάχνει η παραγωγή στους νέους παίκτες;

 



Ένα γερό ξεσκαρταρισμα παλιών παικτών που είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον μέσα και έξω από την παραλία του Αγίου Δομίνικου εξετάζει η εταιρεία παραγωγής του Survivor για τον νέο κύκλο που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

Οι φάκελοι των πιο δημοφιλών παικτών ανοίχτηκαν για να επιλεχθούν οι δύο καλύτεροι και λιγότερο «καμμένοι» τηλεοπτικά.

Όπως μάθαμε, αυτή τη φορά στα νέα βιογραφικά των υποψηφίων δίνεται μεγάλη έμφαση τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα των υποψηφίων. Ιδανικά για τις ανάγκες του παιχνιδιού θα επιλεχθούν οι πιο εκρηκτικοί με ό,τι συνεπάγεται αυτό για ένα ριάλιτι.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει κυριολεκτικά αίμα στην αρένα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος του παρελθόντος. Οι νέοι παίκτες θα πεινάσουν πολύ, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Λιανός, και η μάχη θα δοθεί για λίγες κουταλιές ρυζι.

Όποιος αντέξει την πείνα τόσο θα μεγαλώνει το ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο στίβος μάχης θα είναι πιο δύσκολος και η παραγωγή θέλει οι συνθήκες διαβίωσης να είναι αντίξοες ώστε το κοινό να δει πρωτόγνωρες και εικόνες και συμπεριφορές παικτών που θα δίνουν καθημερινή μάχη τόσο για την επιβίωση όσο και για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Παρότι ο Γιώργος Λιανός δήλωσε ότι δεν θα μπουν παλιοί παίκτες, η παραγωγή έχει κάνει διάφορες επαφές.

Δύο celebrities έχουν ήδη δεχθει πρόταση αλλά δεν έχουν απαντήσει. Ο ένας είναι ο πρώτος Έλληνας bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, που είχε δεχτεί και πέρσι πρόταση με πενταψήφιο ποσό αλλά αρνήθηκε. Ο δεύτερος είναι ο Χάρης Γιακουμάτος, γνώριμος της παραγωγής από το Survivor 2.

Πηγή: znews



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ