2024-08-29 20:57:16
Φωτογραφία για Ισχυροί άνεμοι εκτροχιάζουν 43 βαγόνια τρένου, πιθανώς από ανεμοστρόβιλο, στη Βόρεια Ντακότα. Βίντεο
Οι ισχυροί άνεμοι εκτροχίασαν σχεδόν τέσσερις δωδεκάδες βαγόνια τρένου από μια γραμμή στη Βόρεια Ντακότα, μέρος ενός συστήματος καταιγίδων με πέντε ανεμοστρόβιλους στην Ντακότα.

Associated Press

Ο εκπρόσωπος του BNSF Railway Kendall Sloan είπε ότι ένα τρένο σταμάτησε λόγω προειδοποίησης ανεμοστρόβιλου την Τετάρτη το βράδυ κοντά στην πόλη Steele, στη Βόρεια Ντακότα, όταν οι ισχυροί άνεμοι από έναν ύποπτο ανεμοστρόβιλο προκάλεσαν τον εκτροχιασμό 43 άδεια βαγόνια άνθρακα.

Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρχαν επικίνδυνα υλικά στα αυτοκίνητα, είπε ο Sloan σε ένα email. Τα συνεργεία καθαρισμού του BNSF βρέθηκαν στο σημείο την Πέμπτη.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δήλωσε ότι τρεις πιθανοί ανεμοστρόβιλοι αναφέρθηκαν στη βόρεια κεντρική Νότια Ντακότα το βράδυ της Τετάρτης και δύο στη Βόρεια Ντακότα. Οι ομάδες έρευνας καταιγίδων την Πέμπτη προσπαθούσαν να επαληθεύσουν εάν οι ζημιές προήλθαν από ανεμοστρόβιλους ή ευθύγραμμους ανέμους. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.


Ενώ η κακοκαιρία γενικά απομακρύνθηκε από την Ντακότα, ισχυρές καταιγίδες ήταν πιθανές την Πέμπτη στη Μινεσότα και σε περιοχές της Αϊόβα και του Ουισκόνσιν, ανέφερε η μετεωρολογική υπηρεσία.







sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ