2024-08-29 22:13:10
Φωτογραφία για Κλασικό Εγγλέζικο στυλ σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς
Βικτωριανής αρχιτεκτονικής κατοικία που με την εσωτερική διαμόρφωση και διακόσμηση της Lonica Chande ...μεταμορφώθηκε σε έναν υπέροχο χώρο αισθητικά και ταυτόχρονα απόλυτα λειτουργικό για τις σύγχρονες ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας. 

Τα κλασικά τζάκια που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο, τα μεγάλου ύψους παράθυρα με εσωτερικά παντζούρια, οι ειδικής κατασκευής εντοιχισμένες ντουλάπες σε σημεία και εκτός των υπνοδωματίων όπως και τα ιδιαίτερα ευρύχωρα μπάνια είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της Βικτοριανής αρχιτεκτονικής, στο συγκεκριμένο όμως σπίτι η "αυστηρότητα" του συγκεκριμένου ύφους έχει εκμηδενιστεί με βασικό υλικό το ...χρώμα.

Έντονες και πιο απαλές αποχρώσεις κόκκινου, μπλε, κίτρινου και πράσινου έχουν αναμιχθεί αριστοτεχνικά δημιουργώντας σε κάθε σημείο του σπιτιού μια ιδιαίτερα ζεστή και φωτεινή ατμόσφαιρα.

Εκτός των έντονων χρωματικά υφασμάτων και διακοσμητικών αντικειμένων και παλιά έπιπλα - ξύλινες επιφάνειες έχουν βαφτεί αποκτώντας μια εντελώς νέα όψη, ενώ επιλεκτικά και σε σημεία των τοίχων έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης έντονες αποχρώσεις.



Το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί μια "ανάλαφρη" συνολικά εικόνα που θα ήταν ασφαλώς πολύ διαφορετική αν είχαν χρησιμοποιηθεί τυπικές διχρωμίες - τριχρωμίες, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα έπιπλα είναι αντίκες ή κομμάτια αντίστοιχης ιδιαίτερα κλασικής αισθητικής. 

Τα ριγέ μοτίβα σε πολλά υφασμάτινα στοιχεία όπως και κάποια διακοσμητικά αντικείμενα πιο σύγχρονης αισθητικής επίσης συμβάλλουν σημαντικά στην δημιουργία ενός κάθε άλλο παρά αυστηρά κλασικού συνόλου. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

houseandgarden.co.uk


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ