2024-09-04 10:00:01
Φωτογραφία για Οι αλλαγές που θα έχει το νέο Survivor





Με πολύ εντατικούς ρυθμούς δουλεύεται ο νέος κύκλος του «Survivor» στον ΣΚΑΪ και στα γραφεία της Acun Medya στο Μαρούσι καθώς ύψιστος στόχος του καναλιού του Φαλήρου είναι η έναρξη του ριάλιτι να προηγηθεί των ανταγωνιστικών προγραμμάτων στο prime time καθώς ως γνωστόν τις τελευταίες σεζόν ο ΣΚΑΪ δεν συμμετέχει στην κοινή συμφωνία των ανταγωνιστών του (Mega, ANT1, Alpha, Star) για κοινές ημερομηνίες στις πρεμιέρες καθώς και έναρξης και λήξης της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο στόχος του Ατζούν Ιλίτζαλι για πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται εφικτός και τώρα γίνεται προσπάθεια για την Κυριακή 15 ή τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Δεν αποκλείεται βέβαια αν κλείσουν οι εκκρεμότητες το «πλήρωμα» δηλαδή τα μέλη της παραγωγής και των τεχνικών, οι συμμετέχοντες και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός να αναχωρήσουν άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο. Οι διαπραγματεύσεις για την ομάδα των «Διάσημων» είναι στην τελική ευθεία και υπάρχουν διαρροές ονομάτων που ακόμη δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τον ΣΚΑΪ ούτε από την Acun Medya.

Όσον αφορά στους «Μαχητές» εκεί τα πράγματα είναι αρκετά προχωρημένα με αρκετούς συμμετέχοντες να έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση που είναι η συμμετοχή τους στα ψυχολογικά και εργομετρικά τεστ.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το νέο Survivor

Το νέο Survivor δεν θα έχει πρόσωπα που συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους, θα είναι όπως το προηγούμενο χωρίς ψηφοφορία κοινού, οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι απίστευτα πιο δύσκολες (εκεί παραπέμπει το σλόγκαν το «Survivor επιστρέφει στις ρίζες του» θυμίζοντας δηλαδή το πρώτο «Survivor» του Mega στη Μαλαισία όπου οι παίκτες πραγματικά λιμοκτονούσαν) και θα έχει λόγω αυτής της συνθήκης μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ΣΚΑΪ.

Το νέο στοιχείο είναι πως οι υπεύθυνοι της παραγωγής θέλουν να προσανατολιστούν σε «κλειστό» «Survivor» που σημαίνει καμία προσθήκη νέου παίκτη μετά την αναχώρηση του βασικού καστ. Δεν είναι όμως «κλειδωμένη» απόφαση καθώς είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν οικειοθελείς αποχωρήσεις στην πορεία.

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ