2024-09-04 16:30:03
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει τελικά στο β μισό;

 



Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως θα δούμε όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά, η παρουσιάστρια του MEGA ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την νέα ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν για αυτό και αποχώρησε από το κανάλι.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα», ήταν τα λόγια της στο φινάλε της εκπομπής της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα και τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει ένα μεγάλο comeback στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

«Μας γλεντάει όλους κανονικά! Η “μετοχή” Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο δεν πέφτει ποτέ κι ας είναι εκτός τηλεόρασης. Θυμηθείτε… στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη θα πάρει το όπλο της και την εκδίκησή της επιστρέφοντας δυνατά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκουράζεται και χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στο ησυχαστήριό της στην Άνδρο. Τώρα το τι πραγματικά μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, θα το μάθουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ