2024-09-06 15:30:02
Φωτογραφία για Buongiorno: Γυρίστηκε το τρέιλερ της Φαίης Σκορδά - Ποιοι θα είναι ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους
Γυρίστηκε το τρέιλερ για το «Buongiorno» όπως θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής πρωινής εκπομπής του Mega με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά. Το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που σηματοδοτεί την επιστροφή της παρουσιάστριας στο Μεγάλο Κανάλι μετά από 11 χρόνια θα έχει μεγάλη διάρκεια καθώς θα ξεκινά στις 09:20 το πρωί νωρίτερα από άλλες εκπομπές και θα ολοκληρώνεται γύρω στις 12:40 δίνοντας πάσα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Το πρώτο τρέιλερ που γυρίστηκε στην έδρα της Foss Productions στο Γέρακα έχει βασικό concept κάθε ένας από τους συμμετέχοντες της εκπομπής να δίνει στον άλλο ένα αντικείμενο.

Στο τρέιλερ εκτός από την κεντρική παρουσιάστρια πήραν μέρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαϊδου, η Ευάννα Ζουμπούρογλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Βίκη Παγιατάκη και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Τα γυρίσματα έγιναν στα γραφεία, στα καμαρίνια, στο πλατό  -χωρίς να αποκαλύπτεται ακόμη η εικόνα του- και κλείνει με τη Φαίη Σκορδά φορώντας ένα κόκκινο εντυπωσιακό outfit να λέει «Καλημέρα Mega».

Η ομάδα της εκπομπής δουλεύει πυρετωδώς και ήδη δύο πρόσωπα θα κάνουν εκεί την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση. Ο Λάκης Λαζόπουλος που επιστρέφει και αυτός στο Mega με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αλλά και ο Αντρέας Γεωργίου στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το γάμο του.

Πηγή: reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ