2024-09-09 17:35:48
Φωτογραφία για Η επέκταση των σιδηροδρόμων Κίνας-Ευρώπης φτάνει στη Σερβία με νέο κέντρο  υποδομής και ενέργειας
Το Σάββατο, έγιναν στη Σερβία   εγκαίνια του Κέντρου  Σιδηροδρόμων Express Shandong China-Europe, μιας εγκατάστασης που πρόκειται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των πρωτοβουλιών υποδομής και ενέργειας της χώρας.

Το Shandong China-Europe Express Railway Assembly Centre άνοιξε επίσημα το Σάββατο στην Indjija, μια πόλη που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι. Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των εμπορικών οδών μεταξύ Κίνας και Ευρώπης μέσω της Σερβίας.

Η εναρκτήρια εκδήλωση παρουσίασε επίσης την εισαγωγή ενός εξειδικευμένου τρένου εφοδιαστικής αλυσίδας που σχεδιάστηκε για την Shandong Linglong Tire Co., Ltd., μια μεγάλη κινεζική εταιρεία. Η εκδήλωση συγκέντρωσε αξιωματούχους τόσο από τη Σερβία όσο και από την Κίνα, υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτής της συνεργασίας για την οικονομική ανάπτυξη και των δύο εθνών.

Ο υπουργός Εσωτερικού και Εξωτερικού Εμπορίου της Σερβίας, Τόμισλαβ Μομίροβιτς, τόνισε τη στρατηγική σημασία του κέντρου για την ενίσχυση των υποδομών και των ενεργειακών τομέων της Σερβίας. Σημείωσε ότι το κέντρο συγκέντρωσης τοποθετεί τη Σερβία ως ζωτικό κόμβο logistics στην περιοχή, γεγονός που θα ενισχύσει περαιτέρω τον ρόλο της στα ευρωπαϊκά εμπορικά δίκτυα.


Ο Ζανγκ Ζε, επιτετραμμένος της κινεζικής πρεσβείας στη Σερβία, κάλεσε τις επιχειρήσεις και από τις δύο χώρες να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους. Τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης ισχυρότερων δεσμών για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της νέας υποδομής εφοδιαστικής και την ενίσχυση των οικονομικών συνεργασιών.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ