2024-09-09 17:00:03
Φωτογραφία για Ανατροπή για την Λίτσα Πατέρα: Μένει στον ΑΝΤ1 αλλά...

 Η αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο στα media, με τις φήμες και τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η αστρολόγος μετά από 33 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει λήξει την συνεργασία της και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αυτή τη νέα σεζόν που ξεκινάει οσονούπω.

Με όλα όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, μάλιστα, με τις ενοχλήσεις του σταθμού για τις συνεντεύξεις της ίδιας σε άλλα κανάλια και εκπομπές (δείτε εδώ τι ακριβώς είχε γίνει) πολλοί ανέφεραν πως οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Ένας ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Τζώρτζια Συρίχα έρχεται να τα διαψεύσει όλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε, η Λίτσα Πατέρα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1, αλλά όχι για την τηλεόραση. Αποφασίστηκε να βρίσκεται στο διαδικτυακό κανάλι του σταθμού και σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε και το πρώτο της γύρισμα σε ένα πλατό "υπερπαραγωγή" που της ετοίμασαν.

Βέβαια, όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος, το κλίμα είναι περίεργο, καθώς η αστρολόγος δεν έχει καθόλου καλή διάθεση και αισθάνεται πολύ διαφορετικά για το νέο της ξεκίνημα. 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ